ALLAHUAKBAR! Jutaan Tentera ALLAH Ini Hentam Bumi Laknat Ni!

Di atas adalah belalang jenis short-horned grasshoppers yang menyerang tanah haram yahudi. Setiap batu persegi berjumlah 30 juta ekor dan boleh bergerah sejauh 90 km sehari.

Penduduk haram Yahudi terpaksa melawan serangan belalang ke atas tanaman yang sangat banyak di perkampungan Khym (mereka namakan Kemehin) yang datang daripada Mesir.

Khym terletak di daerah Barsheeba (bawah Gaza, rujuk pada peta). Pemandangan awan hitam yang sebenarnya terdiri daripada kumpulan-kumpulan belalang memenuhi langit selama 3 minggu, sebelum hari Jewish Passover yang mengingati 10 kemusnahan dalam kitab mereka, antaranya adalah belalang.

Serangga ini hampir mememuhi kawasan padang pasir seluas 800ha (hektar). Pegawai mereka menyembur pestisid drp udara pada awal pagi menggunakan pesawat ringan sbg usaha membunuh belalang-belalang itu.

Biar mereka rasa akibat hidup dalam keadaan bongkak dan sombong terhadap perintah ALLAH! Tentera ALLAH itu pelbagai! Api, angin, air, jerung, haiwan liar, wabak penyakit, belalang dan banyak lagi! Dengan kehendak ALLAH bila-bila masa saja Israel ni boleh lumpuh tak boleh berdiri lagi!

Sama-sama kita doakan supaya ISRAEL lumpuh terus sepertimana tragedi kebakaran besar di sana dulu, kita doakan supaya serangan belalang ini berterusan supaya habis segala tanaman dan sumber hidup rakyat di sana rosak dimakan belalang! Ya ALLAH perkenankanlah doa hamba mu ini… bantulah rakyat Palestine… selamatkanlah Al-Aqsa daripada tangan jahat Israel! Amin….

Sumber : sportsukan.tv